Header image  
som person
 
 
    home
 
Opvækst i Sengeløse

Charlotte Brooks blev født Rasmussen og voksede op på landet et en lille by kaldet Sengeløse. Huset hun boede i i 22 år var rimeligt nybygget da hun blev født i 1971. Sneen stod højt da hun kom hjem fra hospitalet i klædt i gult tøj da det var tæt på påske. Der var ikke meget hæk rundt om huset, og man kunne se ud over markerne, for det område hun boede i var udstykket for nyligt fra en gård.

Da hun blev gammel nok til at starte i skole, faldt valget på Taastrup Realskole, da Sengeløse skole kun havde til 7.kl på det tidspunkt hun skulle skrives op.

Mens hun gik i folkeskole havde hun mange fritidsaktiviteter :

Så kom gymnasietiden, valgtet faldt naturligt på Høje Taastrup Amtsgymnasium, der var under 10 år gammelt da Charlotte startede. Nu hedder det Høje Tåstrup Gymnasium (HTG). Flere af Charlottes lærere underviser stadig her. Igennem hele studietiden arbejdede Charlotte i skoleferierne som vikar i kantine, børnehaver, vuggestuer, fritidshjem og med rengøring.

Efter gymnasiet startede hun på DTH som civilingeniørstuderende på kemi retningen, nu hedder det DTU. Kemi viste sig dog efter et par år ikke at have Charlottes store interesse og studiemiljøet var hårdt på DTH, og hun var ikke parat til det. Her mødte hun Tomas som hun senere giftede sig med.

Da hun blev studietræt, droppede hun ud af DTH og gik 3 måneder på Naturhøjskolen Rødkilde på Møn, det er nu en Teater højskole : www.rodkilde.dk Tiden på Rødkilde var skøn og hun lærte meget om naturen og blev så uafhængig at hun besluttede sig til at flytte hjemmefra når hun fandt noget andet at bo i.

Flytte hjemmefra til Ballerup
Efter højskolen startede hun på Ingeniørhøjeskolen Københavns Teknikum på produktionsretningen, nu hedder det Ingeniørhøjskolen i København Denne uddannelse gennemførte Charlotte, da hun var blevet meget mere moden. Få måneder efter hun startede dette studie fik hun et kollegieværelse bag ingeniørhøjskolen, Lautrupgåard kollegiet. Der boede hun sammen med Tomas, med udsigt over Sømosen i 3 år.
Flytte til Herlev

I 1996 blev de gift og flyttede til Herlev i Vestergården 3 i Boligselskabet 3B. Afgangsprojektet som produktionsingeniør blev skrevet på Disa om optimering af logistik i produktionen. Charlotte var formand for boligbestyrelsen i Vestergården 3 i 2 år og radiotekniker/vært på Herlev Nærradio i 1½ år.

Efter udannelsen var det svært at finde job som nyudannet, produktionsvirksomhederne flyttede ud af landet ikke ind i landet. Der var stor arbejdsløshed blandt nyudannede og mange endte som Charlotte op i den opslugende IT branche som skreg på folk. Charlotte startede hos DanaData i et Drifttranee forløb i 1999, DanaData var kort forinde blevet opkøbt af Merkantildata, sammen med 3 andre firmaer, så det var en tid i fusionens tegn. Det gik pludseligt ned af bakke for Merkantildata og jeg stod uden job. Siden blev Markantildata opkøbt af E-Mentor, som nu er blevet opdelt i flere forskellige firmaer, hvor IBM købte noget af det.

Så gik jeg på et mainframe systemudvikler uddannelse på Uni-C. Jeg fik job hos KMD direkte derefter hvor jeg arbejde i 6 år. Jeg fandt også min bedste veninde Steina her, og min bedste ven Bo. Mens jeg var hos KMD var jeg i forandring, blev skilt fra Tomas, fandt ud af at jeg er lesbisk, herom kan du læse et andet sted på denne hjemmeside, fandt sammen med en kvinde, der sled meget på mig psykisk, brød med hende og fandt min nuværende ægtefælle Stacey og blev gift på Bornholm med hende. Vi fik hunden Katie og rejste en måned til USA på bryllupsrejse.

Jeg skiftede job til konsulentformaet InCase og var ude hos 3 forskellige kunder IBM/ATP, Fidelity og Danske Bank. Samtidig startede Charlotte sammen med Stacey Brooks Global Team, vores selvstændige forretning som vi bruger lidt tid på i vores fritid.

Charlotte skiftede job til ScriptServer Solutions i oktober 2007, men blev fyret inden prøvetiden var forbi, på grund af dårlig komunikation, og manglende styr på hvem der havde ferie.

Charlotte har nu fået job hos Nordea, som hun ser frem til at starte på den 29. februar 2008.