Header image  

Mindeside for:

Suzanne Charlottes gudmor

 
 
    home

 

   Sanne billeder


Zusanne Heller Linge

Zusanne var min gudmor. Hun var der altid for mig når jeg havde brug for at snakke med mig. Hun levede et godt liv i overensstemmelse med hendes drømme. Gjorde det hun havde lyst til. Røg en cigar hvis hun havde lyst til det, drak wiskey når lysten var tll det, tog på campingtur med motorcykel gruppen i sommerferierne, købte nyt hus da hendes gamle hus blev for meget for hende at holde.

Hun var ude at køre første tur på sin motorcykel på nye dæk i år den 3/5-2008, det blev hendes død. Hun blev frontalt påkørt af en 4 hjulstrækker med hestetrailer, som ramte hende på motorcyklen, og hun døde på en solskinsrig dag. Sanne blev 63 år gammel. Sanne efterlod sig sine 2 børn, Mette og Thomas og 4 børnebørn Marnina, Regitze, Tobias og Magnus og en hund Alberte (Cairn terrier) og sin mor og halvbror.

Sanne byggede bro mellem min mor og jeg da jeg sprang ud som lesbisk, og hun løftede end ikke sit øjenbryn, da jeg sprang ud. Hun støttede mig da det ikke gik med min første kvindekæreste, og støttede mig da jeg fandt sammen med Stacey. Sanne var en sand brobygger mellem hendes generation og min generation. Hun forsøgte at følge med tiden så godt hun kunne. Hun vil blive savnet af mange.

Sanne var sygeplejer på Frederikssunds sygehus, på psykiatrisk afdeling. Hun arbejdede altid nattevagt, for på den måde kunne hun arbejde en uge med nat en uge fri.

Sanne havde venner, der kørte motorcykel, som hun tog til Skagen med på en uges ophold.

Sanne har siddet i menighedsråd i deb kirke, hvor hun skal begraves fra. Hun begraves ved siden af sin mand nr 2 Karl. Hendes første mand, min morbror Erik, ligger i de ukendetes grav på samme kirkegård.

Sanne havde levet et meget aktivt liv til hendes knæ begyndte at drille for meget og skulle opereres. Hun spillede både tennis og badminton og havde mange venner der fra.

Hendes store lidenskab i det forrige hus var karper og guldfisk. Hun havde et stor udendørs bassin som hendes mand Karl hjalp med at bygge. Det blev for meget af en byrde her på det sidste og hun solgte huset og solgte fiskene og købte et lille rækkehus som hun var så glad for.

Man fandt ikke sjældent Sanne i arbejdsbukser og en bluse med malerpletter på når man var inviteret til fødselsdag, og hun er flere gange blevet bedt om at skifte tøj. :-)

Sanne havde mange nære venner, og holdt sammen på dele af familien jeg ikke har set i næsten 30 år. Sanne var en menneskekender og en livsnyder.

Hendes kaffe var altid så stærk at man skulle have mælk i. :-) Hun har længe haft ry for ikke at kunne lave mad andet end Hærens nødrationer. Men det passer ikke hun lavede udemærket mad når det passede hende.

Sanne havde en hård opvækst, mor dansk, far tysk officer, de første 7 år af hendes liv var hun i pleje (børnehjem/plejefamile) mens moderen ledte efter den tyske officer, men aldrig fandt ham igen. Så kom moderen og krævede Sanne ind igen, og Sanne så hende som en fremmed, og hadede og bo der. Hendes skoleinspektør Johs tog sig af Sanne og hun boede hos ham og hans kone Jørdis og deres 3 sønner mens hun tog realeksamen.

Jeg har haft mange gode stunder med hende gennem mit liv. Du er savnet af mig.